Canale IPTV Romania Fara Antena Parabolica la IPTV Romania

Serviciul canalelor iptv este un sitem de livrare a programelor tv prin internet, adica fara antena parabolica sau alt tip de antena. De asemenea, nu veti avea nevoie nici de alte dispozitive extra pentru canalele HD, dar recomandam internet prin cablu de mare viteza. Pe langa toate canalele romanesti online puse la dispozitie va mai oferim si canalele internationale, aproximativ 5000 din toate colturile lumii, in calitate SD si HD.

Pe langa aceste posturi romanesti online, la noi o sa primiti si VOD cu filme si seriale online, chiar si subtitrate in romana plus alte sute, chiar mii internationale precum filme englezesti incepand din anul 2000 pana in anul 2018, seriale spaniole, filme nemtesti si multe altele, cere un test gratuit si bucurate de ele pentru 24 de ore.

Daca tot nu avem nevoie de antena de ce sa nu profitam si de faptul ca nu avem nevoie nici de contracte de permanenta, oferim abonamente flexibile cu testare gratuita. Daca alegem plata integrala, in avans pe un an, ar iesi la 6,25€ pe luna all inclusiv.

Vizionare cat mai faina va dorim!